Организират протест в памет на Пейо Пеев, убит по жесток начин

...
Организират протест в памет на Пейо Пеев, убит по жесток начин
Коментари Харесай

В памет на един баща!: Организират протест в памет на Пейо Пеев

О рганизират протест в памет на Пейо Пеев , погубен по нечовечен метод в столицата. Той ще се състои на 26-и януари от 18:00 ч. на площад „ Независимост “, съобщи ,

Протестът ще протече под мотото  " В памет на един татко! " , привличайки внимание върху нуждата от прокарването на промяната за споделено родителство и равните права на родителите. Протестът е предизвикан от действителната обстановка при разграничени родители сега и трагичния случай със ориста на Пейо Пеев, означават уредниците. 

Протестът е  подкрепен от Фондация " За споделено родителство ". 

Припомняме, че прокуратурата е повдигнала обвинявания против брачната половинка и тъщата на Пеев за убийството на 44-годишния мъж , чието тяло бе открито в опожарена кола на Витоша. Разследването е стартирано в изискванията на необходимост на 19 януари след подаден сигнал от бащата на убития.

Жените са обвинени в умишлено убийство, което е осъществено на 18 януари в на ул. „ Елемаг “ в столицата. Мъжът е седял на шофьорското място в колата, а от задната седалка на автомобила майката на брачната половинка му е стискала шията му, докато жена му го е притискала към седалката и при опита му да излезе от автомобила е затваряла шофьорската врата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР